Muziek sessies

Muziek troost, verbindt, zet in beweging, inspireert, verstilt, houdt een spiegel voor en nog veel meer. Voor mij zijn dat allemaal vormen van heling, in de zin van heel-wording.
In de muziek, als spel met klanken en ritmes, komt altijd iets tot leven. Bijvoorbeeld de ervaring van speelplezier of een drang om je eens helemaal te laten zien en horen, op een manier die jezelf verrast. Het kan ook zijn dat bepaalde gevoelens worden gewekt of dat er een sluimerend verlangen aan het licht komt. Muziek nodigt je uit om die rijke binnenwereld van ons te verkennen en te vertolken op geheel eigen wijze.

Misschien wil je met behulp van de muziek een bepaalde schroom of verlegenheid overwinnen of bepaalde starre patronen doorbreken, zoals bijvoorbeeld een hardnekkige gedachte dat je niet goed genoeg zou zijn.
Ook is het mogelijk dat je wilt onderzoeken wat jouw grondtoon is, dat wat jou, in alles wat je doet, karakteriseert.
En natuurlijk is het mogelijk dat je gewoon eens wilt ervaren wat spelen met klanken en ritmes eigenlijk is, wat die klanken en ritmes met je doen of wat het van je vraagt om een speler te zijn.

Dit kan allemaal in mijn muziekruimte.
Er staan daar vele prachtige instrumenten, waar een ieder mee uit de voeten kan.
Ik help je, daar waar dat nodig is. Ik speel met je mee, als dat behulpzaam is en het kan zelfs zo zijn dat ik voor jou speel, omdat dat precies is wat aan de orde is.
En naast de instrumenten is altijd de stem, onze stem. Het zo prettig en heilzaam om te zingen, niet van partituur, maar van binnen uit, bijvoorbeeld als respons op de klanken van een instrument, zoals die van de tampura, de gitaar, een trommel of een gong.

Laat me weten als je iets wilt doen in de muziekruimte of maak een afspraak om eens langs te komen. Je bent van harte welkom.
mail: contact@devrijplaats.com
bel  : 06 24160668
locatie: Cothen.

Comments are closed.