Ontmoeting in een ander licht

Een vriendin van ons wilde een dag aanbieden aan dierbare vrienden en familie. “Een dag waar ik blij van word”, zei ze. Willen jullie dat begeleiden was de vraag. Met veel plezier was ons antwoord. Het werd een heerlijke dag, voor iedereen, met veel muziek, zang en beweging en vrijheid/ruimte om jezelf te zijn. Men zag elkaar, zoals men zichzelf, in ontmoeting met de ander, nog nooit had gezien.

Enige tijd later schreef zij ons het volgende: “Ik ben nog steeds geraakt door de dingen die ik gezien, gehoord en gevoeld heb en ik kijk er  met veel vreugde en een warm gevoel in mijn hart op terug. Ik heb ook gezien hoe je eigen vooroordelen  jezelf, in een ontmoeting, in de weg kunnen staan en dat, als je ze aan de kant zet, je iemand weer helemaal opnieuw kunt ontmoeten.”

Op verzoek begeleiden wij dagen voor vrienden, familieleden en collega’s. Het zijn lichte, speelse dagen, waarin je elkaar op een andere manier ontmoet dan je tot dusver gewend ben. Je zult kanten van elkaar ontdekken die nieuw zijn en een verrijking vormen voor de relatie: “Ik ben vele malen verrast. Ik wist niet dat ik zulke muzikale vrienden heb.”

Geïnteresseerd?  Neem contact met ons op. In samenspraak kijken we welke wensen er leven. Op basis daarvan maken wij een  creatief programma op maat, met muziek, stem, beweging, beeldend werk, poëzie.

Prijs afhankelijk van groepsgrootte en het gewenste aantal dagdelen.

Mariëtte en Paul van Olffen

Leave a Reply